Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

14.500€ απο τη Περιφέρεια στο μουσικό σχήμα Θάνου Μικρούτσικου και Μίλτου Πασχαλίδη για συναυλία που θα "τιμήσει" την "Ελεύθερη Αθήνα" & 13.300€ & 1.240€ για άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Έχοντας ως στόχο την καθιέρωση της επετείου της απελευθέρωσης της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου 1944 ως µια γιορτή της πόλης, η Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τοµέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία µε τη Βουλή των Ελλήνων, την ΕΡΤ, το ∆ήµο Αθήνας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων-δράσεων µε γενικό τίτλο «Η Αθήνα ελεύθερη», υπό την αιγίδα της Προεδρίας της ∆ηµοκρατίας. 
Στα πλαίσια θα διοργανωθεί µουσική συναυλία στις 12 Οκτώβρη 2016 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) µε τίτλο « ΤΡΑΓΟΥ∆ΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.
Στόχος του όλου εγχειρήµατος, είναι η διατήρηση της µνήµης και η ανάπτυξη της ιστορικής κουλτούρας ως ελάχιστη προσφορά στη µνήµη των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της πατρίδας µας. Το κόστος της συναυλίας µε το µουσικό σχήµα του Θάνου Μικρούτσικου και τον Μίλτο Πασχαλίδη.  ανέρχεται στο ποσό των 14.500€ μη συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ και των δικαιωµάτων ΑΕΠΥ. 


Με σκοπό της εκδήλωσης την επανασύνδεση των παραχωρούµενων στην Αυτοδιοίκηση χώρων, από τα Λιπάσµατα µέχρι το Πέραµα, µε τον οικιστικό ιστό και την αποκατάσταση της λειτουργικής σχέσης αυτών των χώρων µε τους κατοίκους, µέσα από λειτουργίες αναψυχής και πολιτισµού.  Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά αναλαµβάνει την κάλυψη της αµοιβής του καλλιτεχνικού σχήµατος για τη διοργάνωση συναυλίας το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 13.300 €, πλέον ΦΠΑ και αµοιβής ΑΕΠΙ.

Η 12η Οκτώβρη είναι η Ηµέρα Απελευθέρωσης της πόλης των Αθηνών από τα στρατεύµατα κατοχής. Με στόχο να προβληθεί αυτή η µέρα, η Περιφέρεια Αττικής οργανώνει δράσεις οι οποίες θα υπενθυµίσουν στους παλαιότερους και θα ενηµερώσουν τους νεότερους πολίτες για τη σπουδαιότητα της ιστορικής αυτής επετείου . Έχοντας την περσινή εµπειρία που για πρώτη φορά διοργανώθηκαν τέτοιου είδους δράσεις και µε δεδοµένο των χιλιάδων πολιτών που τις επισκέφθηκαν, και για τις ανάγκες της προβολής και ενηµέρωσης των πολιτών γι αυτές µε στόχο να γίνει ακόµα µαζικότερη η προσέλευση θα διατεθούν 1.240€ για την εκτύπωση 20.000 προγραµµάτων και 200 αφισσών στο Εθνικό τυπογραφείο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com