Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

1988-2016 : Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου , 28 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό! (φωτογραφίες)





Το "Δεινοθηρίο", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου, ιδρύθηκε το 1988 με στόχο την πολιτιστική, πνευματική ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής του Πικερμίου, αλλά και με γενικότερο ενδιαφέρον στα πολιτιστικά δρώμενα και τις παραδόσεις. 

Με τη δύναμη της καλής παρέας πορεύτηκε αυτά τα 28 χρόνια και προσέφερε πολλά με δραστηριότητες στο χορό, τη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, την οικολογία, τη φιλανθρωπία και τη φιλοσοφία.

Μια παρέα που ξεκίνησε πριν από 28 χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει.

Να τους ευχηθούμε να τα εκατοστήσουν και να προτρέψουμε όσους αγαπούν την παράδοση αυτού του τόπου να τους πλαισιώσουν και η παρέα να γίνει να είναι ακόμη μεγαλύτερη. 

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι από την έκθεση που λειτουργεί στο Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com