Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μία ιστορία που ξεκίνησε στον Μαραθώνα πριν από 27 χρόνια.. Από το 1989 μέχρι τώρα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει αλλά μερικά έχουν μείνει ίδια όπως το μεράκι και η αγάπη για το θέατρο, τον πολιτισμό, την τέχνη αλλά και τον ίδιο μας τον τόπο. 

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα συνεχίζει την αποστολή του ως όχημα κοινωνικής συνοχής στον πολιτισμό, την παιδεία, την αγωγή τόσο μέσα από τις 2 σκηνές που λειτουργούν (Κεντρική Σκηνή & Νεανική Σκηνή), μία πειραματική σκηνή για εφήβους που ξεκίνησε το 2015, μέσα από τα Θεατρικά παιχνίδια στα οποία απασχολούνται κάθε Σαββατοκύριακο πάνω από 250 παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών αλλά και από το 2015 μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια όπως οι Ανοιχτές Συζητήσεις στην Βιβλιοθήκη του Λυκείου Νέας Μάκρης, οι θεατρικές εξορμήσεις κάθε μήνα κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και πολλές ακόμα πολιτιστικές τοπικές εκδηλώσεις που υποστηρίζει και διοργανώνει. 


Για άλλη μία χρονιά, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, πιστό στη θέση του για τον πολιτισμό και συνεπές στην προσπάθειά του για συνεχή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ξεκινά το φθινόπωρο του 2016 με ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της δημιουργικής έκφρασης, της εκπαίδευσης και γνήσιας ψυχαγωγίας. Στηρίζει και οργανώνει δράσεις που συνθέτουν ένα πλέγμα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, εξαιρετικά ωφέλιμο μια και οδηγούν τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ψυχοπνευματική καλλιέργεια και τη γνώση. 


Στις 15 Οκτωβρίου, ξεκινάει ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στην γνώση και την αυτογνωσία μέσα από την μελέτη, την δημιουργία και την έκφρασή της. 

ΔΡΑΣΕΙΣ
1. Κεντρική σκηνή, διδασκαλία έργου, παραγωγή παράστασης. 
2. Νεανική σκηνή, διδασκαλία έργου, παραγωγή παράστασης. 
3. Θεατρικό παιχνίδι (Τμήματα ανά τοπική κοινότητα) 
4. Θεατρική δημιουργία (Θεατρικά Δημιουργικά Εργαστήρια για εφήβους)
5. Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς: Ο Μηχανισμός της Τέχνης στην εκπαιδευτική διαδικασία 
6. Σεμινάρια υποκριτικής 
7. Δημιουργικό Εργαστήρι 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
1. ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 22940-69822, 22940-50445 Πρωινές ώρες 
2. ΣΤΟ e-mail: dimtheatro@marathon.gr 

Έναρξη Δράσεων: 15 Οκτωβρίου 2016

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Website: www.dithema.gr 
Facebook Page: https://www.facebook.com/DimotikoTheatroMarathona/ 

Ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων θα δημιουργηθούν τα τμήματα Συγκεκριμένες ημέρες, ώρες και δάσκσλοι θα ανακοινωθούν σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com