Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα «αστεράκι» από τη Ραφήνα στην «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση!

Η απίθανη μικρούλα – και Ραφηνιώτισα – Αναστασία Γιαννιώτη , κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι την  Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου , στη θεατρική παράσταση «Η Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, στο Θέατρο «Πορεία».

Η Αναστασία Γιαννιώτη , εκτός απο κόρη του Μάκη Γιαννιώτη και της Μαρίας Ραφτοπούλου, είναι η Αννούλα στη Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, τη βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια.

«Η Μεγάλη Χίμαιρα» για 3ησυνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία ….και αυτή τη φορά έχουμε ένα παραπάνω λόγο για να δούμε τη παράσταση.

Καλή επιτυχία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!

rpn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com