Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αφιερωμένη η ανάρτηση στον Ραφηνιώτη Δόκιμο Υπαξιωματικό του ΠΝ που ορκίστηκε!

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία των Δοκίμων Υπαξιωματικών ΠΝ
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Σκαραμαγκά, η τελετή ορκωμοσίας της 37ης Εκπαιδευτικής Σειράς Δόκιμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. 

Στην τελετή παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ συνοδευόμενος από το Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης, Υποναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο ΠΝ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Συνολικά ορκίστηκαν 100 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί διαφόρων ειδικοτήτων, εκ των οποίων 10 από την Κύπρο και 1 από τη Σενεγάλη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com