Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου τίμησε τη τρίτη ηλικία!

Παρουσία πλήθους μελών του, το ΚΑΠΗ Ραφήνας , γιόρτασε σήμερα το απόγευμα την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και χαράς, με τραγούδια και φαγητό.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Ευάγγελος Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, ο Δημ. Σύμβουλος Γεράσιμος Βουδούρης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Κων/νος Φούκας, ο τοπικός σύμβουλος Άγγελος Χοβαρδάς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, , η Πρόερος του Παραρτήματος του Λυκείου των Ελληνίδων στη Ραφήνα Χριστίνα Πανγιώτου, ο ΠρόεδροςτηςΚινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας Βλαδίμηρος Καισερλόγλου, η Άννα Δημητροπούλου και η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ "Φ. Καβουνίδης" Ευγενία Καπριγιάννη.




"Είναι σημαντικό να εορτάζουμε και να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν την ελληνική οικογένεια." ανέφερε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, χαιρετώντας τους προσκεκλημένους ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα των καιρών , φάνηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι "... θα περάσει η κρίση και θα βγούμε νικητές. Θα είμαστε νικητές όταν έρθει και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας."


Εκ μέρους του ΝΠΔΔ "Φ.Καβουνίδη" , η Ευγενία Καπριγιάννη ευχαρίστησε - με πρώτο το Δήμαρχο - όλους όσοι καθ' οιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται στη λειτουργία των ΚΑΠΗ Ραφήνας-Πικερμίου ή προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ενώ δεν παρέλειψε να μεταφέρει και τις ευχές του Δημ. Συμβούλου και Προέδρου του ΝΠΔΔ Γιώργου Χαχολάκη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι παρών. Στη συνέχεια η Ευγενία Καπριγιάννη αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ για τον μήνα Οκτώβριο και σε 5μελή συντονιστική επιτροπή που θα συγκροτηθεί με σκοπό την "υπηρέτηση" του ΚΑΠΗ.


Τον κύκλο των χαιρετισμών έκλεισε η με “εφηβική” διάθεση,  Χαρά Δεληγιάννη, η οποία παρουσίασε την καλλιτεχνική ομάδα. Μια καλλιτεχνική ομάδα , η οποία υπο τις οδηγίες του Αλέξη Διαμαντή , αποδεικνύει ότι η  τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com