Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πέτρος Τσιγκούλης & Βασίλης Κρασανάκης ή αλλιώς Θύελλα Ραφήνας - Ατσαλένιος


Πλήρης θα παραταχθεί η Θύελλα Ραφήνας στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΟΑ στο γήπεδο “Παναγιώτης Σκούφος”. Ο Πέτρος Τσιγκούλης στη σημερινή προπόνηση είδε τους Στάφα, Αράπη και Ανδρεαδάκη να μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό στο ματς γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες της συνάντησης Άλλωστε ο ΠΟΑ διαθέτει μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες που χρίζει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως στα εκτός έδρας ματς.
Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος κόουτς όπου και τόνισε
Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει από την αγωνιστική της παρουσία ότι διαθέτει αξιόλογο σύνολο. Ακόμη και στο ντέρμπι λύγισε στο τελευταίο λεπτό από τον Εργοτέλη.
Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα και πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αισιοδοξώ γιατί θα είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση μου και εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να αποσπάσουμε κάτι για να έχει και αξία ο βαθμός που πήραμε στη Ρόδο.

Χωρίς απογοήτευση αλλά με οδηγό την εικόνα που παρουσίασε στα τρία πρώτα παιχνίδια θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΟΑ στον αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή στο “Παναγιώτης Σκούφος” προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν ενώ η προετοιμασία για το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση όπου θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό την Αθήνα. Ο νεαρός προπονητής αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:
Εμείς προερχόμαστε από τρεις καλές εμφανίσεις και θα πρέπει να διαχειριστούμε το κακό αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη και να μην επηρεάσει την ψυχολογία και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Προσηλωμένοι στο πλάνο μας κοιτώντας τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου και δουλεύοντας και πάνω σε αυτό το ματς. Έτσι και αλλιώς έχουμε πει ότι το κάθε ματς ξεχωριστά και σκοπός μας αποτελεί να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις απαιτήσεις του αγώνα”.

stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com