Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

(Κ13) Ολυμπιακός Πειραιώς – Θύελλα Ραφήνας

Ευχαριστούμε θερμά την Π.Α.Ε.Ολυμπιακός για την πρόσκληση και την φιλοξενία.


Όταν δεν έχεις την δυνατότητα να βρίσκεσαι καθημερινά σε χώρους, όπως το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη τότε σίγουρα νιώθεις τυχερός.

Τα παιδιά μας ενθουσιασμένα. Κύριοι. Κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό, για κάτι ανώτερο ποδοσφαιρικά. Τα άκουσα να συζητούν για το πόσο ωραία φωτίζουν οι προβολείς. Για το πόσο μαλακό είναι το γήπεδο. Για το πόσο αναπαυτικοί είναι οι πάγκοι…

Και τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Διαλύθηκαν κυριολεκτικά. Αλλά που να προλάβεις τους ερυθρόλευκους Κ-13 που έκαναν ότι ήθελαν. Κάναμε 2 τελικές προσπάθειες. Ή μήπως 3? Και οι αντίπαλοι μάλλον 33.

Και κράταγαν οι δικοί μας με νύχια και με δόντια. Και κάποια στιγμή λύγισαν. Και το χάρηκαν. Γιατί ξέρουν ότι έκαναν ότι μπορούσαν.

Ολυμπιακός Κ-13 – Θύελλα Ραφήνας 2-0.

Ο προπονητής Σ.Χρυσίνας έδωσε σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια και εκείνα με την σειρά τους υποσχέθηκαν ότι θα αγωνιστούν έτσι και στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com