Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

A.O. Τρίγλιας Ραφήνας : Λύγισε το τελευταίο τέταρτο

Η Τριγλία Ραφήνας στάθηκε όρθια για 74 λεπτά στο Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά λύγισε στο τελευταίο τέταρτο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Οι παίκτες των Τάκη Χριστόπουλου και Στάθη Ασλάνογλου μπήκαν άριστα οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, φροντίζοντας να έχουν κλείσει τις γραμμές τους και με αντεπιθέσεις να απειλούν την εστία του Εργοτέλη. Στο 6΄ ο Εργοτέλης απείλησε με το Κατσικοκέρη, αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Δήμιζας. Στο 22΄ ο Τζανής με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Δήμιζα σε δύσκολη απόκρουση, όπως και στο 24΄ το σουτ του Γκοτσούλια αποκρούσθηκε εντυπωσιακά από τον Γιώργο Δήμιζα.
Στο 31΄ η κεφαλιά του Κατσικοκέρη έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 44΄ η κεφαλιά του Καϊμακαμούδη αποκρούσθηκε δύσκολα από τον Δήμιζα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Εργοτέλη να πιέζει πιο πολύ για να φτάσει στο γκολ και την Τριγλία να αποκρούει με σχετική ευκολία τις επιθέσεις της κρητικής ομάδας. Στο 58΄μάλιστα η Τριγλία θα μπορούσε να πάρει και κεφάλι στο σκορ, αλλά το πλασέ του Κότσι έφυγε άουτ. Η απάντηση για τον Εργοτέλη ήρθε στο 64΄ όταν από πάσα του Μισέλ ο Πόϊ βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Δήμιζα, αλλά ο τελευταίος του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 74΄ ο Μισέλ έβγαλε μόνο τον Κατσικοκέρη, αυτός γύρισε την μπάλα στον Καϊμακαμούδη, ο οποίος με δυνατό πλασέ νίκησε τον Δήμιζα κάνοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κατσικοκέρης έξω από την περιοχή έκανε δυνατό και συρτό σουτ, η μπάλα αφού χτύπησε πρώτα στον Χριστόπουλο και αλλοιώθηκε η πορεία της έκανε δύο γκελ στο χορτάρι, ξεγέλασε τον Δήμιζα και γράφτηκε το τελικό Εργοτέλης-Τριγλία Ραφήνας 2-0.

Εργοτέλης:  Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής (81’ Ρουσάκης), Γκοτσούλιας, Μισέλ, Καϊμακαμούδης (84’ Μανουσάκης), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (61’ Πόι).

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Σαλταμάρας, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι, Παπαδόπουλος (76’ Μπαστάνης Θωμάς), Ποτουρίδης, Φούντας (45’ Χριστόπουλος), Καλογιάννης (81’ Μάργαρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com