Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μετά τη σφράγιση... ήρθε η ώρα της αποσφράγισης!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου , ώρα 11:00 π.μ στο Πάρκο Καραμανλή.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης , λαμβάνοντας υπόψη του όλα τα σχετικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Να προβεί στην αποσφράγιση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. _ _ του _, το οποίο βρίσκεται επί του Πάρκου/Πλατείας Καραμανλή, στη Δ.Ε. Ραφήνας, Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου.
Διευκρινίζεται ότι η Προέγκριση Άδειας Ιδρύσεως Κ.Υ.Ε. δεν συνιστά άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Το κατάστημα λειτουργεί νόμιμα από το χρόνο της οριστικής άδειας ίδρυσης και λειτουργίας (αρ.80 παρ.2, Ν.3463/2006).
Κατόπιν χορήγησης προέγκρισης, ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει εντός τριών (3) μηνών από τη χορήγηση της προέγκρισης, με δυνατότητα παράτασης δύο (2) επιπλέον μηνών, κατόπιν σχετικής αιτήσεως στο Δήμο, όλα τα απαιτούμενα από το νόμο δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η προέγκριση ανακαλείται αυτοδικαίως.
Η αποσφράγιση του καταστήματος επί του Πάρκου/Πλατείας Καραμανλή, στη Δ.Ε. Ραφήνας, Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα γίνει την 21η Οκτωβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com