Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου!

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την  ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: 

1. Λήψη απόφασης περί ανακήρυξης του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης επί της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ στο Ο.Τ. 290 στο σχέδιο Πόλης της περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι» που εγκρίθηκε με το ΦΕΚ 43/ΑΑΠ/12.
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Αναδόχου «Κ/Ξ Θ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-Ζ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ».

4. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης στη ΔΕΑΑΠ της λειτουργίας και διαχείρισης των κοινόχρηστων θέσεων της Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας.
5. Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρημάτων από λάθος πληρωμή σε τράπεζα.
6. Λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθμ. 91/2016 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης» περί τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης», για την περίοδο 1/1/2015 έως και 31/12/2015.
7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών για τις εκδηλώσεις Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28η Οκτωβρίου 1940» για το έτος 2016.
8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της γνωμοδότησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί πλακόστρωσης για τη δημιουργία πεζοδρομίου επί της Λεωφόρου Α. Φλέμιγκ 1, έμπροσθεν εμπορικού κέντρου.
9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της έκθεσης κατάστασης εσόδων-εξόδων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης» Γ’ τριμήνου 2016.
10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 89/2016 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης» περί Ζ’ αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έκθεση κατάστασης εσόδων-εξόδων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Γ’ τριμήνου 2016.
12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ισολογισμού-απολογισμού της ΔΕΑΑΠ-ΜΑΕ έτους 2015
13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης απολογισμού της ΔΕΑΑΠ-ΜΑΕ 1ου τριμήνου 2016 
14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με τη 13η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016, Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής.
15. Λήψη απόφασης περί εκκίνησης διαδικασιών έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.
16. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πίστωσης για την έκτακτη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ.Ο.Π.Α.Π.”.
17. Λήψη απόφασης περί δέσμευσης μιας (1) θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματος της εθνικής τράπεζας στην Ραφήνα και τοποθέτηση μεταλλικού εμποδίου στο πλαίσιο εφαρμογής της ΥΑ 3015/1009.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΙΣΟΚΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com