Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Προσκύνημα στη Κεφαλλονιά, με "υψηλή συνοδεία" για τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κοκκόλη!


...ο Γιώργος Κοκκόλης , πηγαίνει φέτος στον Άγιο Γεράσιμο μαζί με τον  γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και τον δήμαρχο της Κεφαλλονιάς Αλέκο Παρίση.


Μπορεί να τον λένε Γιώργο, αλλά σήμερα ευχόμαστε σε όλους τους Κεφαλλονίτες "Χρόνια Πολλά"
Ο Άγιος προστάτης του νησιού τους Γεράσιμος εορτάζει και ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου , επισκέπτεται το νησί με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου.
Μάλιστα η επίσκεψή του , ενδεχομένως να σηματοδοτεί πέρα του ευλαβικού προσκυνήματος και ... τη μελλοντική του κάθοδο στο νησί με άλλη ιδιότητα μιας και ο Γιώργος Κοκκόλης , πηγαίνει φέτος στον Άγιο Γεράσιμο μαζί με τον  γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και τον δήμαρχο της Κεφαλλονιάς Αλέκο Παρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com