Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση Νεκτάριου Καλαντζή με την Έπαρχο Θήρας (Σαντορίνης) για θέματα της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ)

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν κάποια από τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης των Νέων Αυτοδιοικητικών  Ελλάδας (ΕΝΑ), με αφορμή την επίσκεψη της Επάρχου Θήρας ( Σαντορίνης) Θεώνης Λειβαδάρου στην Αθήνα.
Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης και Δημοτική Σύμβουλο Ηλιούπολης Μαρία Κουρή, καθώς και με την Έπαρχο Θήρας και Γενική Γραμματέα της ΕΝΑ Θεώνη Λειβαδάρου.
Οι τρεις αυτοδιοικητικοί συζήτησαν για τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και τις επόμενες ενέργειες που προγραμματίζονται από την  Ένωση των Νέων Αυτοδιοικητικών  Ελλάδας (ΕΝΑ) ανά την  Ελλάδα....

Οι αλλαγές τόσο στον Καλλικράτη, όπως και η ανάγκη αλλαγών για περισσότερες αρμοδιότητες στις Περιφέρειες, ήταν στην ατζέντα των θεμάτων της συζήτησης, με την επόμενη συνάντηση να προγραμματίζεται εν όψει του επικείμενου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη στο τέλος του χρόνου.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com