Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ραφήνα : Αγιασμός , γενέθλια και πολλές ευχές για τον Αντώνη Τόγια, πράκτορα παντός καιρού! (φωτογραφίες)

Το παλαιό γραφείο του πρακτορείου Τόγιας, ήταν πλέον μικρό
για να καλύψει τις ανάγκες ενός γραφείου ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με συνεχή ανοδική πορεία και με πολλά χαμογελαστά πρόσωπα , που παρά την πίεση της δουλειάς - ειδικά την ώρα των αναχωρήσεων - παρέχουν πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο του τουρισμού.

Σήμερα το απόγευμα και με τις ευλογίες του πατρός Αποστόλου, ο Αντώνης Τόγιας, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, τη σύζυγό του Γεωργία και τα παιδιά του Ιωάννα-Μαρία , Δήμητρα και Νίκο, μαζί με τους καλούς του φίλους εγκαινίασε το νέο του - μεγάλο και πλήρως εξοπλισμένο γραφείο με συστήματα on line κρατήσεων. 

Ένα γραφείο στελεχωμένο με έμπειρο και φιλικό προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Σήμερα όμως υπήρξε και ένα ακόμη σημαντικό γεγονός.

Ο πατέρας, παππούς, σύζυγος, αφεντικό και φίλος Αντώνης Τόγιας είχε τα γενέθλιά του και συγκινημένος έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του , με την οικογένεια και τους φίλους να εύχονται να τα εκατοστήσει.

Καλές δουλειές και πολύχρονος Αντώνη!











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com