Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Έλα και συ στην παρέα μας… Να παίξουμε, … να μάθουμε, … να δημιουργήσουμε, … και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο !!

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας (Σ.Ε.Ο.), έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τον σεβασμό στον συνάνθρωπο ,στην φύση και το περιβάλλον, τονίζοντας ιδιαίτερα τον παιδαγωγικό του χαρακτήρα  επικεντρώνεται μέσα από διασκεδαστικές δράσεις στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, των αξιών, της ομαδικότητας και της κριτικής σκέψης  των παιδιών, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του.

Με αφορμή τις νέες  εγγραφές για τα παιδικά τμήματα, με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε κάθε Σάββατο από τις 8 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου  και από τις 11:00 έως και τις 13:00 στην Εστία μας (Οδός Τριγλίας & Αθηνών, στο παλιό Τεχνικό Λύκειο Ραφήνας – Συνοικισμός),  να γνωρίσετε από κοντά τις δράσεις και τα στελέχη μας.

Πληροφορίες : Μάνος Φιλιππάκης 6944303717, Πόλυ Λαζαρίδου 6936613109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com