Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου : Κύκλοι που έχουν σχέση με τη διοίκηση του λιμανιού, στοχοποιούν ως δήθεν υπαίτιο το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κύκλοι που έχουν σχέση με τη διοίκηση του λιμανιού, στοχοποιούν,  δήθεν  ως υπαίτιο τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και συγκεκριμένα την Δημοτική Αρχή, διακινώντας πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα στην προσπάθεια τους για να δικαιολογήσουν δικές τους ενέργειες.
Τονίζουμε άλλη μια φορά ότι η διαφορετική άποψη που έχει η Δημοτική Αρχή από τον ΟΛΡ  για την λειτουργία των καταστημάτων εξαντλείται αυστηρά σε συγκεκριμένους χώρους όπου από δεκαετίες χρησιμοποιούνται για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και δεν ήταν ποτέ ανεξάρτητα ή αυτόνομα καταστήματα.
Οι χώροι αυτοί -πέντε (5) στο σύνολο τους- είναι συγκεκριμένοι, βρίσκονται οι τρεις (3) επί της οδού Αραφηνίδων Αλών και οι δύο (2) επί της οδού Β. Παύλου. Η λειτουργία των χώρων αυτών, ως χώρος προβολής συγκεκριμένων καταστημάτων είναι κάτι που ισχύει χρόνια τώρα και δεν μπορεί εν μια νυκτί ο ΟΛΡ να επιδιώκει αυθαίρετα την μετατροπή τους σε αυτόνομα καταστήματα με μοναδικό σκοπό να πολλαπλασιάσει το ενοίκιο που εισπράττει εις βάρος του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος. Οι αντιρρήσεις μας αυτές, έχουν εκφραστεί πρώτη φορά εδώ και μήνες σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την άδεια διέλευσης αποχετευτικού αγωγού μήκους περίπου 45 μέτρων που θα κατασκεύαζε ο ΟΛΡ επί της Αραφηνίδων Αλών.
Πέραν των συγκεκριμένων χώρων - τους οποίους άλλωστε διεκδικούμε από το Ελληνικό Δημόσιο- που η λειτουργία τους για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων είναι ζωτική για τους αντίστοιχους επαγγελματίες και αναντίρρητα αποδεκτή, η Δημοτική Αρχή δεν έχει εκφράσει άποψη ή γνώμη και δεν έχει ασκήσει και ούτε θα ασκήσει παρέμβαση για τους χώρους εντός της λιμενικής ζώνης που χρησιμοποιούνται από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιχθυοπωλεία κλπ και η νομοθεσία ορίζει ότι οι διαδικασίες παραχώρησης είναι αρμοδιότητα του ΟΛΡ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com