Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Λαγονήσι!

Ένας πυροβολισμός, ένα αλύχτισμα πόνου κι ύστερα σιωπή.


Για μιαν ακόμη φορά ένα ανθρωπόμορφο κτήνος έβαλε τη σφραγίδα του στο μακρύ βιβλίο της αγριότητας των «ανθρώπων» απέναντι στα ζώα.

Ήταν περίπου 9 το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, μια γυναίκα αντίκρισε από το σπίτι της στο Λαγονήσι, στην οδό Αγίας Κυριακής, έναν άγνωστο άνδρα να σηκώνει ένα όπλο και να πυροβολεί εν ψυχρώ ένα αδέσποτο σκυλί.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και οι άνδρες του περιπολικού που έφτασαν στο σημείο, στη συμβολή των οδών Αγίας Κυριακής και Ελπίδας δεν βρήκαν παρά κάποιες κηλίδες αίμα στην άσφαλτο, ό,τι είχε απομείνει από το άτυχο ζωντανό.

Το κουφάρι του αδέσποτου είχε εξαφανιστεί. Όμως την επόμενη ημέρα βρέθηκε σε ένα οικόπεδο, λίγα μέτρα παραπέρα από το σημείο του φόνου.

Ειδοποιήθηκαν ο δήμος και η φιλοζωική για τα περαιτέρω όμως ο φονιάς κυκλοφορεί ανάμεσά μας ελεύθερος!

notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com