Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά για το μαύρο στα κανάλια. Μια απόφαση ανατροπής , που κατεδάφισε το νόμο της κυβέρνησης (συνεχής ενημέρωση)

14-11 οι ψήφοι στην απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.Ο διαγωνισμός είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Επιστρέφονται τα χρήματα .
Οι αναλυτές μιλάνε για απόφαση καταπέλτη της δικαιοσύνης ,που έρχεται να διαλύσει τη σκληρή πολιτική γραμμή που ακολουθήθηκε όλες αυτές τις ημέρες από τη κυβέρνηση
Μια απόφαση που μπορεί να πυροδοτήσει συνεχείς πολιτικές εξελίξεις , τις οποίες όμως εξορκίζει το Μαξίμου.
Πολλά τα θέματα που προκύπτουν και γι' αυτούς που πλήρωσαν και για τα κανάλια που δεν πήραν άδεια , τα οποία θα συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά.
Ισχυρό πλήγμα στη κυβέρνηση που το είχε ως θέμα προτεραιότητας.....

Μια απόφαση που δίνει τις αρμοδιότητες για τις άδειες καναλιών στο ΕΣΡ.
"Πολιτική" ήττα για την κυβέρνηση που έτρεξε τις διαδικασίες όπως αυτή τις είχε στο μυαλό της χωρίς να περιμένει τις αιτιάσεις του συμβουλίου επικρατείας.
Τα χρήματα που δόθηκαν από τους υπερθεματιστές, για να επιστραφούν πρέπει να ασκηθούν ένδικα μέσα είπε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος  Παππάς σε συνέντευξή του στη Σία Κοσιώνη.
Όλα από την αρχή!
Όλα ανατρέπονται.
"Πλήρης κατεδάφιση του αφηγήματος της κυβέρνησης" αναφέρουν οι δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΙ.
Αναμένεται δήλωση της κας Γεροβασίλη και η κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου για να διαχειριστεί αυτή τη κατάσταση, όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερς που μιλάνε για νίκη της δημοκρατίας.
Το Μαξίμου σε μια πρώτη αντίδραση κάνει λόγο για επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς ανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com