Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή

O Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, σας καλεί σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί αποδέσμευσης πιστώσεων.
2. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πίστωσης για την καταβολή σε πληρεξούσιο δικηγόρο των εξόδων παράστασης κατά την εκδίκαση Έφεσης ενώπιον του ΣτΕ.
3. Λήψη απόφασης περί 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
4. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πιστώσεων.

5. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρου κατά την εκδίκαση Αγωγής της εταιρείας  «Γ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.»
6. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρου κατά την εκδίκαση της Αίτησης καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδος αποζημίωσης από απαλλοτρίωση, των Δημητρίου και Ελένης Νικολαΐδη. 
7. Λήψη απόφασης περί απόδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για εγκατάσταση νέας παροχής Δ.Ε.Η. ηλεκτροφωτισμού της οδού Δημοκρατίας.
8. Λήψη απόφασης περί έκθεση κατάστασης εσόδων-εξόδων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Γ΄ τριμήνου 2016.
9. Λήψη απόφασης περί έκδοσης συμπληρωματικού Χ. Ε. Προπληρωμής για την ταξινόμηση του ανατρεπόμενου ημι-ρυμουλκούμενου οχήματος.
10. Λήψη απόφασης περί εξέτασης και αποδοχής ή μη του αιτήματος με αρ. πρωτ. 10019/29-9-2016 ιδιόκτητου κτιρίου επί της οδού Μαραθώνος 96 στο Πικέρμι για συμβατική επίλυση της διαφοράς που εκκρεμεί κατόπιν της με ΓΑΚ 88299/2015 και ΑΚΔ 2357/2015 αγωγής τους κατά του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ανάθεσης σε δικηγόρο της σύνταξης γνωμοδότησης για την αποδοχή ή μη της με αρ. πρωτ. 10019/29-9-16 αίτησης ιδιόκτητου κτιρίου επί της οδού Μαραθώνος 96 στο Πικέρμι περί συμβατικής επίλυσης διαφοράς που εκκρεμεί κατόπιν της με ΓΑΚ 88299/2015 και ΑΚΔ 2357/2015 αγωγής τους κατά του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και αποδοχή της οικονομικής προσφοράς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com