Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Νεκτάριος Καλαντζής στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που διεξήχθη στην Παιανία

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής παρέστη στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Παιανία και στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου MEC.

Ως επικεφαλής της Ένωσης των Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας αλλά και ως παλιός ΟΝΝΕΔίτης, καλωσόρισε τους συνέδρους, μιας και η διεξαγωγή του συνεδρίου ήταν στην Ανατολική Αττική, την περιοχή που δραστηριοποιείται πολιτικά ο κ. Καλαντζής εδώ και αρκετά χρόνια.
 Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που επιλέγουν οι νέοι για την επικοινωνία τους, έγραψε : ‘’ Η Ανατολική Αττική παρούσα! Φιλοξενούμε στην περιοχή μας το Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ στο MEC Παιανίας. Οι νέοι άνθρωποι μπροστά στο προσκήνιο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Συμμετέχουμε-Αλλάζουμε από την αρχή, από τη γη της Ανατολικής Αττικής ‘’.  Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο Νεκτάριος Καλαντζής μίλησε με πολλούς φίλους του ανά την Ελλάδα που προέρχονται από τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ενώ όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια μεταξύ των νέων ανθρώπων, τραβήχτηκαν οι ‘’καθιερωμένες΄΄  selfie φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε συνέδριο νεολαίας, με επιθυμία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν παρευρέθηκε κανείς από τους βουλευτές  ή πολιτευτές, δίνοντας έτσι το στίγμα για την ανάγκη ανανέωσης της ΝΔ τα επόμενα χρόνια , δίνοντας έτσι χώρο και πολιτικό οξυγόνο στη νέα γενιά. Ο Νεκτάριος Καλαντζής τέλος ανέφερε ότι η Ανατολική Αττική είναι περιοχή που μπορεί να φιλοξενήσει και τα επόμενα συνέδρια της νεολαίας, μιας και αποτελεί τον ιδανικό τόπο φιλοξενίας και παράλληλα προβολής της περιοχής, με τους νέους συνέδρους από όλη την Ελλάδα να συνεισφέρουν και στην οικονομία της περιοχής, όπως συνέβη και κατά τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com