Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Τους έπιασε επ΄αυτοφόρω , "ο ΔΙΑΣ" στην Παιανία.

Συνελήφθησαν στην Παιανία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 14 και 18 για κλοπές οχημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω δράστες πρώτες πρωινές ώρες επιχείρησαν να αφαιρέσουν αυτοκίνητο από την περιοχή της Παιανίας πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και ακολούθως διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα και μετά από αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας
Παιανίας, οι συλληφθέντες, το τελευταίο εξάμηνο, αφαιρούσαν συστηματικά παλαιού τύπου αυτοκίνητα που δεν διέθεταν συστήματα ασφάλειας ( immobilizer ), θέτοντάς τα σε λειτουργία είτε βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια της κλειδαριάς του τιμονιού είτε χρησιμοποιώντας κατάλληλα τροποποιημένα κλειδιά.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων, από διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ αρκετά εξ αυτών, κάποια καμένα, βρέθηκαν πλησίον της οικίας του 18χρονου.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com