Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Αποφάσεις Συμβουλίου Προπονητών Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι εχθές Παρασκευή 21/10/2016 και ώρα 21:00 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και αποφασίστηκαν τα εξείς:

1. Άμεση υλοποίηση της κατασκευής και παράδοσης στα μέλη μας χωρίς κόστος της ταυτότητας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΌΔΟΥ  στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ σε συγκεκριμένες ΗΜΈΡΕΣ και ΏΡΕΣ από τα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ όπου θα υπάρχει μέλος του συνδέσμου..ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΉ να είσαστε εγγεγραμμένοι στον σύνδεσμο και ταμειακός εντάξει συν μια φωτογραφία ταυτότητας παλαιού τύπου.


2. Άμεση ενημέρωση των συναδέλφων  υπό την μορφή σεμιναρίου για τις αλλαγές  στην ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.( πιθανόν κάποια ΔΕΥΤΕΡΑ βράδυ). Στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ

3. Την παραγγελία και παραλαβή της εμφάνισης από χορηγία επιχειρηματία (περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία) και  διεξαγωγή φιλικού αγώνα μέσα στον ΝΟΕΜΒΡΙΟ της ομάδας ποδοσφαίρου προπονητών ώστε να προχωρήσουμε σε αγώνες για να τιμήσουμε  συναδέλφους αλλά και παράγοντες που δεν είναι πια κοντά μας.

ΜΕ  ΕΚΤΊΜΗΣΗ
ΤΟ    Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com