Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

O Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠ.ΠΟΙ.ΖΩ.) του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, σας καλεί σε συνεδρίαση της Επιτροπής την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: 

 1. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’ αρ. 252/2012, με αρ. πρωτ. 5488/11-6-2012 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2. Λήψη απόφασης περί δέσμευσης μίας (1) θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Ραφήνα και τοποθέτηση μεταλλικού εμποδίου στο πλαίσιο εφαρμογής της ΥΑ 3015/1009.

3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης έγκρισης πλακόστρωσης για τη δημιουργία πεζοδρομίου επί της Λεωφόρου Α. Φλέμιγκ 1, έμπροσθεν του εμπορικού κέντρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠ. ΠΟΙ. ΖΩ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com