Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

"ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. Το παλίμψηστο της μνήμης"Εύγε Αλέξανδρε!


Το enrafina. blogspot.gr ήταν εκεί, στο Free Thinking Zone (Σκουφά 64) στο καλύτερο βιβλιοπωλείο της Αθήνας ( δερμάτινο σαλόνι, καφές, γλυκό κουταλιού, κουβέντα, μουσική, βιβλία, πολλά βιβλία, ωραιότατοι θαμώνες σε όλα τους) με τον Αλέξανδρο Μασσαβέτα να μας περιγράφει την σύγχρονη περιήγησή του στη Βιθυνία, Μυσία, Αιολίδα, Σμύρνη, Πέργαμο, Αιβαλί μέχρι τη λίμνη Μπάφα γνωρίζοντάς μας με τη σημερινή κοινωνία της Τουρκίας, με τα μνημεία της, με τους ανθρώπους της, με τη ζωή τους που δεν έμεινε ανεπηρέαστη από τη δική μας.
Μετά από το βιβλίο του για την Κωσταντινούπολη ( Η Πόλη των Απόντων) ήρθε και η ώρα της νότιας ακτής της Προποντίδας και των παραλίων του Αιγαίου. Ένα ενδιαφέρον ταξίδι με τα μάτια της γενιάς που αναζητά το νόημα των διηγήσεων των γονέων της και των μαθημάτων ιστορίας του σχολείου στο σημερινό πραγματικό κόσμο. Εύγε Αλέξανδρε!!!!!
Π.Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com