Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Πορταριάς Δήμου Νέας Προποντίδας

Εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Πορταριάς. Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πορταριάς είναι ένα από τα δύο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ που λειτουργούν στο Δήμο Νέας Προποντίδας και ένα από τα πέντε ΚΔΑΠ του Δήμου.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας σημείωσε  πως σκοπός της λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  είναι η ασφαλής απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και εφήβων με αναπηρία με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, άθλησης και σωματικής αγωγής, αυτοεξυπηρέτησης, κοινωνικοποίησης μέσω των εκδηλώσεων αλλά και η στήριξη της οικογένειας  και της ποιότητας ζωής των μελών της.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πρόεδροι και μέλη των  Διοικητικών Συμβουλίων του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Χαλκιδικής “Η Αγάπη”, του Συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ “Όμορφη Ζωή” Ν.Καλλικράτειας και του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ “Ο Φίλιππος” Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com