Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

"Μηδέν εις το πηλίκον" για τους Νέους της Θύελλας!

Κακό ξεκίνημα κακή συνέχεια για τους Νέους Λιγνιτωρύχους, που αυτή την φορά γνώρισαν την ήττα με 1-3 από τον Παμπαιανικό στο γήπεδο της Ραφήνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πολύ καλή ομάδα της Παιανίας δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο και δικαίως έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης.

Ο coach των Λιγνιτωρύχων Θ.Βιάδης δήλωσε τα εξής: «Ο Παμπαιανικός ήταν το αφεντικό. Με σωστή κυκλοφορία και καλές τοποθετήσεις. Υπήρχαν στιγμές που μας «έπνιγαν» χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε δεύτερη πάσα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πρέπει να δεχτούμε γκολ για να βγάλουμε τσαγανό και εγωϊσμό στο παιχνίδι μας»


Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων σημείωσε και πάλι ο Βαλάντης Παπατσαράκης.

Για την 4η αγωνιστική οι πράσινοι που δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παλληνιακό.

thiellafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com