Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας!


Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΙ", τον Σύλλογο Παραρτήματος Ν. Τρίγλιας και τον πατέρα Χρυσόστομο του ιερού Ναού Παντοβασίλισσας Ν.Τρίγλιας για την εγκάρδια και τόσο ζεστή φιλοξενία τους.Ευχόμαστε αυτό το αντάμωμα να γίνει θεσμός έχοντας κοινό στόχο την διατήρηση των εθίμων,της ιστορίας και των παραδόσεων του τόπου καταγωγής μας,κυρίως όμως η μεταφορά της  "φλόγας" της παράδοσης στους νεότερους.!!


Με τιμή
ΤΟ Δ.Σ.του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Χαιρόμαστε γιατί νοιώσαμε πως μοιραστήκαμε μαζί σας αισθήματα χαράς και συγκίνησης στις ημέρες της παρουσίας σας στη Νέα Τρίγλια. Επιβεβαιώσαμε πως οι δεσμοί των Τριγλιανών είναι πολύ ισχυροί. Ας γίνουν τα ταξίδια αυτά θεσμός και ας προχωρήσουμε μαζί στην προσπάθειά της ανάδειξης της Τριγλιανής κληρονομιάς μας. Αφορά κυρίως τους νέους Τριγλιανούς και αποτελεί υποχρέωσή μας στους παλαιότερους Τριγλιανούς!

    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com