Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Το χρονικό της πυρκαγιάς στην Άνδρο

14:55 Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Άγιος Πέτρος Άνδρου, επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 2 Α/Φ.

18:54 Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στην Άνδρο, με 27 πυρστες & 9 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα & 2 οχήματα εθελοντικά με 6 εθελοντές.Μάχη με τις φλόγες και το δυνατό άνεμο, δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Άνω Άγιος Πέτρος Άνδρου, όπου το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση.


Στο σημείο επιχειρούν τώρα 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 4 αεροσκάφη, πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων, 18 εθελοντές, 2 οχήματα ΟΤΑ και 4 βυτιοφόρα.

Ενισχύσεις από την Αθήνα έχουν μεταβεί ήδη και άλλες μεταβαίνουν αυτή την ώρα στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχουν, μαζί με τις υπάρχουσες δυνάμεις, στις επιχειρήσεις για την κατάσβεση.

Με πλοίο φτάνουν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και δύο εθελοντικά με έξι εθελοντές, ενώ νωρίτερα μεταφέρθηκαν 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, που θα ενισχυθούν με άλλα 20, τα οποία θα μεταφερθούν με το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά, η οποία καίει χαμηλή βλάστηση, είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχει πάρει διαστάσεις, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, ενώ στην περιοχή είναι αρκετά διάσπαρτα σπίτια που απειλούνται από τις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com