Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σάκης Ρουβάς, Μελίνα Ασλανίδου και Κων/νος Αργυρός χορεύουν ποντιακά (βίντεο)

Είναι γεγονός ότι οι Πόντιοι όπου και αν πάνε κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Είτε στήνουν παρακάθ’ σε ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Μόσχας, είτε στο… ζέσταμα λίγο προτού «κατακτήσουν» το Κρεμλίνο, με όχημα τη μουσική και το χορό παρασέρνουν τους πάντες. 

Κάπως έτσι έγινε και στα παρασκήνια της Αίθουσας Τελετών του Κρεμλίνου, λίγο προτού ξεκινήσει η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας.


Οι πυρριχιστές, που λίγο αργότερα βγήκαν στη σκηνή, ξεσήκωσαν τον Σάκη Ρουβά, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργύρο οι οποίοι δεν δίστασαν να δοκιμάσουν να χορέψουν ποντιακά! Όλα αυτά υπό τον ήχο της λύρας (διά χειρός Οδυσσέα Σαμανίδη), και του αγγείου (Βασίλης Φωλίνας).

Δείτε το video ΕΔΩ

pontos.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com