Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Οι πρώτες επισκέψεις στα νέα γραφεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ραφήνας - Πικερμίου


Διευρυμένη σύσκεψη της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας - Πικερμίου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου,  παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Άρη Βίτσιου και του τομεάρχη Αν. Αττικής Γιάννη Μαυροειδάκου. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα οργανωτικής φύσης καθώς και ο προγραμματισμός των εγκαινίων των νέων γραφείων.


Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ επεσήμανε την ανάγκη ο κομματικός μηχανισμός και τα στελέχη να είναι σε πλήρη εγρήγορση ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες απαιτούν εκλογική ετοιμότητα, ενώ σημείωσε πως πρέπει στελέχη και μέλη να βγουν και να «ανοίξουν» το κόμμα στην κοινωνία.

Η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας - Πικερμίου αφού ευχαρίστησε τα παριστάμενα στελέχη και μέλη της ΝΔ, προανήγγειλε σειρά ενεργειών προκειμένου ολοένα και περισσότεροι πολίτες να αποκτήσουν σχέση με τη Νέα Δημοκρατία ενώ προγραμματίζεται επίσκεψη των βουλευτών της Εκλογικής Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να συντονιστούν ακόμα περισσότερο οι ενέργειες σε όλα τα επίπεδα του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com