Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το Caravan Project «σταθμεύει» στο Μεταξουργείο από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου

Εγκαίνια την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 19.30 στην Πλατεία Αυδή

Το Caravan Project κάνει στάση στην Πλατεία Αυδή από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας σειρά δράσεων, εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούνται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του ΟΠΑΝΔΑ, του Συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων, τη συμβολή πολιτών, και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της πολιτιστικής δράσης της ομάδας του Caravan Project και θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Ένας άλλος κόσμος είναι εδώ».
Ειδικότερα, στη μεγαλύτερη εκ των δύο μογγολικών σκηνών (yurt) στην πλατεία Αυδή, φιλοξενείται μία πολυμεσική έκθεση που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες, αρχειακό υλικό, εικαστικές αναπαραστάσεις και διαδραστικά εκθέματα. Στο μικρό yurt το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει αποσπάσματα από τα ντοκιμαντέρ των δημιουργών της ομάδας, καθώς και αυτοτελείς ιστορίες.
Στο πλαίσιο του Caravan Project, το ντοκιμαντέρ, η φωτογραφία, η αφήγηση, γίνονται τα μέσα που ξετυλίγονται ανθρώπινες ιστορίες που εμπνέουν και ενισχύουν τον διάλογο. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις δράσεις του Caravan Project.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com