Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το enrafina στον Πειραιά! Η "μητέρα" των Παριανών, επέστρεψε στο "θρονί" της! (φωτογραφίες και video)

Αναχώρησε χθες στις 07:25 από το Λιμάνι του Πειραιά, με το επιβατικό πλοίο "BLUE STAR" η "μητέρα" των Παριανών , η Παναγία η Εκατονταπυλιανή.

Την εικόνα συνόδευαν οι ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς καθώς και ιερείς από την Πάρο μαζί με εκατοντάδες πιστούς, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο "BLUE STAR Δήλος" και αναχώρησαν στις 07:25 από το λιμάνι του Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εντός του πλοίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία.
Με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Παροικιάς, οι καμπάνες του νησιού ήχησαν χαρμόσυνα, και εκατοντάδες και εκεί πάλι οι πιστοί με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο υποδέχτηκαν την εικόνα της Παναγίας και τελέστηκε δέηση στην προβλήτα.
Κατόπιν η εικόνα  εν πομπή μεταφέρθηκε στο «θρονί» Της,  στον Ιερό Ναό της Παναγίας, όπου τελέστηκε παράκληση. Μετά τη λήξη της παράκλησης, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο του Προσκυνήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com