Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση στο πλωτό μουσείο “HELLAS LIBERTY” για τη συμβολή των Ελλήνων ναυτικών στην αντιφασιστική νίκη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (φωτογραφίες)

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Θεοτοκά πραγματοποιήθηκε χθες στο πλωτό μουσείο “HELLAS LIBERTY”, στο λιμάνι του Πειραιά, εκδήλωση με θέμα «Κρατήστε τα πλοία εν κινήσει. Η συμβολή των Ελλήνων ναυτικών στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Στην εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από τη  Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού έργου και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρευρέθησαν επίσης ο Β' Υπαρχηγος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Μπαρκάτσας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και των Δικαστικών Αρχών, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Ναυτιλιακής Κοινότητας και λοιπών τοπικών φορέων. 


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε προβολή video με την Ιστορία του πλοίου “HELLAS LIBERTY” καθώς και ομιλίες του Ομότιμου Καθηγητή  Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Προκόπη Παπαστράτη αναφορικά με τη συνεισφορά του Πολεμικού Ναυτικού στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και της Δρ. Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασιλικής Λάζου  αναφορικά με τη συμβολή των Ελλήνων ναυτεργατών στην αντιφασιστική νίκη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com