Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη διεθνή έκθεση SIALParis 2016

Σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, μετέχει η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου, δίνει το «παρών» στη διεθνή έκθεση SIAL στο Παρίσι, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων εντός των ορίων της που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, και ιδιαιτέρα, στην παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων. Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ άλλων, πληροφορεί τους επισκέπτες για τα αγροτικά προϊόντα της Αττικής καθώς και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση.


Σημειώνεται ότι η έκθεση SIAL συγκεντρώνει 7.000 εκθέτες από 104 χώρες, από τους οποίους το 85% είναι διεθνείς και το 15% προέρχονται από τη Γαλλία. Φέτος, τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 150.000 επισκέπτες με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com