Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Καθαρισμός Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας "Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε αυτό τον τόπο" (video και φωτογραφίες)



Κυριακή σήμερα 23 Οκτ. 2016 και εθελοντές, έχουν αναλάβει να καθαρίσουν το Μέγα Ρέμα Ραφήνας.


Η κάμερα του enrafina.blogspot.gr βρέθηκε δίπλα στους εθελοντές και είχε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον καθηγητή βιολογίας Αντώνη Λαζαρή , που εκτός από γνώστης και ειδικός επι των θεμάτων που αφορούν το Μέγα Ρέμα Ραφήνας, συμμετέχει ανελλιπώς και στις δράσεις που αφορούν την προστασία του.

"Βρισκόμαστε , σήμερα εδώ στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας,για να καθαρίσουμε ότι δεν καθάρισε το νερό χθές (χθες Σάββατο 22 Οκτ. 2016 είχαμε μια ισχυρή νεροποντή στη Ραφήνα). Είνει μια συμβολική δραστηριότητα. Έχουν έρθει μαζί μας άνθρωποι από την Αθήνα, από το Σύλλογο "Ροή" για την προστασία των ρεμάτων, είναι το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού εδώ με την Πόλυ Λαζαρίδου, είναι κάτοικοι της περιοχής , μέλη της κίνησης για την προστασία και την ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας. Αλλά πάνω απ' όλα είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε αυτό το τόπο, γιατί δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τα σκουπίδια. Είναι μια αποκρουστική εικόνα. Και γιατί θέλουμε αυτό το Ρέμα να μείνει για πάντα να το χαιρόμαστε και εμείς και τα παιδιά μας" δήλωσε ο Αντώνης Λαζαρής στη κάμερα του enrafina.blogspot. gr και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com