Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης, στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης.

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, στη Τρίπολη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ολοκληρώνεται αύριο, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης.


Πρόκειται για μία αξιόλογη πρωτοβουλία του Τμήματος Οικονομικών του Ιδρύματος. Θα εξεταστούν θέματα που έχουν σχέση με την οικονομία, την καινοτομία, την τεχνολογία, την παραγωγή, την ανάπτυξη και φυσικά τη δημόσια διοίκηση.
Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθεί η Ανεξάρτητη Αρχή του Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, ενώ σήμερα, κατά την έναρξη του συνεδρίου, τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Ιωάννης Καραβοκύρης.

Το συνέδριο παρακολουθούν 300 σύνεδροι, ενώ την όλη δράση στηρίζει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και άλλοι φορείς της περιοχής.
Συγχρόνως, σήμερα και αύριο, στο περιθώριο του συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η γενική συνέλευση των μεταπτυχιακών του Ιδρύματος πάνω στα θέματα διοίκησης μονάδων.
Να σημειώσουμε ότι στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης, συμμετέχει και ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης, με την ιδιότητα στελέχους της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Καλλικράτη, τις αντοχές του και τη νέα αρχιτεκτονική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως τη σχεδιάζει στο πρόγραμμα της , η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com