Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ραφήνα : Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την   Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016,  από  ώρα 09.00 έως 13.00, στον χώρο της  Κεντρικής Πλατείας Ραφήνας,   σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο "ΛΑΪΚΟΝ", για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Σκοπός της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος είναι η παροχή βοήθειας σε κάθε δημότη του νέου Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου  στη δύσκολη στιγμή που θα χρειαστεί αίμα. 
Η τράπεζα αίματος  για να λειτουργεί σωστά και να μπορεί να παρέχει βοήθεια σε κάθε δημότη, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή εθελοντών. Η ζήτηση σε αίμα ετησίως από το Δήμο μας ξεπερνάει τις 100 φιάλες ενώ ο αριθμός αιμοδοτών μας κάθε φορά είναι περίπου 30. Η μονάδα αιμοληψίας μπορεί να έρχεται στη Ραφήνα και το Πικέρμι  δύο φορές το χρόνο εφόσον η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη.

Σας καλούμε να συμμετέχετε κι εσείς ,στο πιο υψηλό έργο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς .
Ας μην ξεχνάμε ότι η  «Εθελοντική Αιμοδοσία», αποτελεί την πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού από όλες . 

O  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
BAΣΙΛΕΙΟΣ   ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com