Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ Ανάλυση σωματικής κατάστασης

Αγαπητοί φίλοι !!! 

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας μου, ως ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife www.herbalife.gr επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι στην αποστολή μας να βοηθήσουμε καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες, προσφέρουμε Δωρεάν μια Ανάλυση Σωματικής Κατάστασης που περιλαμβάνει : 
Βάρος, Λίπος %, 
Βασικό Μεταβολισμό,
Μεταβολική Ηλικία,
Νερό %, 
Σπλαχνικό λίπος, 
Μάζα Οστών, 
Μυϊκή Μάζα, 
Φυσική Κατάσταση και Συντελεστής Πρωτεΐνης σε γρ./ημέρα.
Σκοπός της Ανάλυσης είναι η κατανόηση της σύστασης του Σώματος μας ανεξάρτητα από το βάρος μας.
Το τηλέφωνο μου είναι 6944 608 251. 
Καλή Συνέχεια !!!
Facebook

Λίγα λόγια για την Εταιρεία 
H Herbalife ( www.herbalife.gr ) είναι παγκοσμίως γνωστή εδώ και 35 χρόνια και με παρουσία σε 93 χώρες, για την ολοκληρωμένη και απολύτως ασφαλή διατροφή που προσφέρει στους  ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και στους Αθλητές που, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων τους, έχουν ανάγκη, σε καθημερινή βάση, μια ολοκληρωμένη διατροφή πλούσια από όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό τους. 
( www.herbalife24.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com