Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Χανιά | Πήρε φωτιά πολεμικό αεροσκάφος | Σώθηκε ο πιλότος

Στις φλόγες τυλίχτηκε πολεμικό αεροσκάφος F-16 της 343 μοίρας στην 115 Πτέρυγα Μάχης, λίγο πριν τις 5 σήμερα το απόγευμα. Ο χειριστής πρόλαβε να εγκαταλείψει τη θέση του έγκαιρα και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr.

Η φωτιά ξέσπασε κατά την ώρα της απογείωσης και ενώ το αεροσkάφος έστριβε για να πάρει θέση. Η κινητοποίηση ήταν άμεση,  η πυροσβεστική του Αεροδρομίου έσπευσε στο σημείο και η φωτιά σβήστηκε πριν καταστρέψει ολοσχερώς το αεροσκάφος.

Την ίδια ώρα, έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης από φόβο για πιθανές ανατινάξεις των πυρομαχικών που φέρει το αεροσκάφος.

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com