Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παράδειγμα αλληλεγγύης προς μίμηση οι εθελοντές καθηγητές για το κοινωνικό φροντιστήριο του Κορωπίου

Με πέντε καθηγητές και καθηγήτριες στελεχώνεται, μέχρι στιγμής, το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Κορωπίου για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017.Πρόκειται για τους Φρόσω Αμουργιανού (μαθηματικό), Μαρία Κατσέα (φιλόλογο), Μπιλάλ Ελ Ντίν (οικονομολόγο), Ελένη Παπακωνσταντίνου (φιλόλογο) και Μαρία Σιαπέρα (φιλόλογο).

Οι πέντε αυτοί εκπαιδευτικοί αποτελούν λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους συναδέλφους τους αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία αφού αφήνουν στην άκρη τις δικές τους υποχρεώσεις για να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στη μόρφωση των παιδιών του Κορωπίου.



Σημειώνεται ότι τον θεσμό του κοινωνικού φροντιστηρίου υποστηρίζει ο δήμος της πόλης ο οποίος συγχαίρει τους πέντε αυτούς καθηγητές και καθηγήτριες απευθύνοντας παράλληλα ανοιχτή πρόσκληση και σε άλλους εκπαιδευτικούς να συνδράμουν.

Επισημαίνεται ότι οι χώροι διδασκαλίας του κοινωνικού φροντιστηρίου σε δημοτικά σχολικά κτίρια είναι κατά το δυνατόν γεωγραφικά κοντά στις περιοχές κατοικίας των οικογενειών των μαθητών που συμμετέχουν.

Αιτήσεις ενδιαφέροντος για μαθητές και δηλώσεις ενδιαφέροντος από καθηγητές υποβάλλονται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο κτίριο «Αριστείδης Γκίκας» οδός Β. Παπαμιχάλη 4. Τηλ.: 210-6026441 και e-mail: koin.ypir.dkropias@gmail.com, καθώς και στο 210-6026275 (εσωτ.:134).

Στην φωτογραφία ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, με τις εθελόντριες εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Μαρία Σιαπέρα, Φρόσω Αμουργιανού και Μαρία Κατσέα, τον αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών και πρόεδρο της Δ.Ε. Παιδείας Ανδρέα Ντούνη, την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Μιχαιρίνα και την προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας 

notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com