Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ποιος τελικά είναι ο Θανάσης Μαρτίνος; Μας το λέει ο ίδιος στο video......

Ποιος είναι ο Θανάσης Μαρτίνος; 
Από ποια  ηλικία άρχισε να εργάζεται στα "ναυτιλιακά";
Γιατί πάντα λέει ότι στη ζωή δεν αρκεί να είσαι έξυπνος, αλλά και εργατικός;
Ποιος τον μύησε στα αγαπημένα του χόμπι, που είναι το ψάρεμα και το κυνήγι;
Ποια είναι η σχέση του με τη τεχνολογία;
Γιατί αναφέρει ότι η πίστη στην ορθοδοξία συνεκτικό συστατικό των Ελλήνων και σπουδαίο εφόδιο στις αντιξοότητες του βίου;

Γιατί οι εργαζόμενοι στην εταιρεία του, την "πονάνε" σαν να είναι δική τους;
Για τα παραπάνω ερωτήματα και άλλα πολλά, απαντάει ο Θανάσης Μαρτίνος στο video που ακολουθεί και φέρει τον τίτλο "ΑΕΙΝΑΥΤΕΣ" . Ένα vido που προβλήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου στις 7.00 π.μ στο κανάλι της Βουλής.


Ο Θανάσης Μαρτίνος ανήκει σε μια  από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες που πάντοτε είναι έτοιμη να προσφέρει , όπου μπορεί και να φανεί χρήσιμη σε όλους όσοι ζητούν τη στήριξή της.

Θανάσης Μαρτίνος, ο οποίος εκτός από εφοπλιστής,  έχει μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα  και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου, το οποίο  ιδρύθηκε το 2016 με Προεδρικό Διάταγμα και είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δημιουργία δομών και προγραμμάτων που στηρίζουν την Κοινωνία σε τομείς όπως η Υγεία, η Εκπαίδευση, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Θρησκεία, η Επιστημονική Έρευνα και το Κοινωνικό Έργο.

To Ίδρυμα δεν ακολουθεί ανοιχτή διαδικασία αιτήσεων δωρεάς αλλά οι δράσεις του υλοποιούνται αποκλειστικά κατόπιν πρότασης και απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του.

Το κοινωφελές έργο της οικογένειας Μαρτίνου υλοποιείται και μέσω της «Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ», η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2015 και εμφανίζει πλούσιο έργο σε τομείς αντίστοιχους με αυτούς του Ιδρύματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com