Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Αντί στεφάνου την 28η Οκτωβρίου...

Αγαπητοί κύριοι,  η Δημοτική Αρχή, τα τελευταία χρόνια, στους εορτασμούς των εθνικών επετείων ζήτησε από τους συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να καταθέσουν τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά στεφάνων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μία κίνηση ουσίας και ισχυρού εθνικού συμβολισμού που έτυχε εκ μέρους σας μεγάλης ανταπόκρισης....

Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή προκειμένου να στηρίξουμε τις εκπαιδευτικές δομές και την νέα γενιά της πόλης μας με κάθε τρόπο. Σε αυτήν την προσπάθεια, η συνεισφορά σας είναι αναγκαία και πολύτιμη.

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και θα τιμήσουμε τη μεγάλη γιορτή του Έθνους.

Με την ευκαιρία αυτή, σας καλούμε και πάλι, να ενισχύσετε την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας, καταθέτοντας τα χρήματα που θα διατίθεντο για την αγορά στεφάνων στις Σχολικές Επιτροπές και ελπίζουμε για τη θετική σας ανταπόκριση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com