Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αττική : Συνελήφθη με ένταλμα 32χρονος υπήκοος Γεωργίας για κλοπές από οχήματα και οικίες

Συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες της 3-10-2016 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας για διακεκριμένες κλοπές από οχήματα και οικίες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς στις περιπτώσεις των οχημάτων, είτε προέβαινε στην διάρρηξη σταθμευμένων οχημάτων με την θραύση του υαλοπίνακα είτε εισέρχονταν στο εσωτερικό των ανασφάλιστων και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
Περαιτέρω, στις περιπτώσεις των οικιών, ο δράστης παραβίαζε την κεντρική θύρα και αφού ερευνούσε επιμελώς τους χώρους, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.
Από τη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος έχει διαπράξει πέντε (5) κλοπές από οχήματα και οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com