Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Υγειονομικοί έλεγχοι σε ΜΜΜ για την προστασία της υγείας των πολιτών

Στη διενέργεια υγειονομικών ελέγχων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στεριάς και θάλασσας, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία της ατομικής υγείας επιβατών και εργαζομένων, και κατ’ επέκταση τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Ειδικότερα, σε συνέχεια σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Υγείας, οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής διενήργησαν δειγματοληπτικά υγειονομικούς ελέγχους σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και συγκεκριμένα σε τρόλεϊ, λεωφορεία, συρμό προαστιακού, εγκαταστάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., καθώς και σε επιβατηγά πλοία στο λιμάνι του Πειραιά.
Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 01.07.2016 έως 15.09.2016, διαπιστώθηκε ότι τηρούνται σε ικανοποιητικό βαθμό οι βασικοί κανόνες υγιεινής, ενώ για τις περιπτώσεις που έχρηζαν άμεσων βελτιώσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε εγγράφως, προς τους υπευθύνους, τις απαιτούμενες υποδείξεις. Τέλος, ενημέρωσε με αναλυτικό πίνακα το Υπουργείο Υγείας για τους σχετικούς ελέγχους και τα ευρήματα αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com