Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Κολύμβηση "ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ", Άγγελος Σπαντούρος και Μικαέλα Σταμπολίτη : Τυχεροί που παρακολούθησαν ένα απο τα σπουδαιότερα προπονητικά σεμινάρια.

Ο Άγγελος Σπαντούρος προπονητής της ομάδας κολύμβησης του ΔΑΣ "ΑΡΑΦΗΝ" μαζί με τη Μικαέλα Σταμπολίτη (στη πρώτη φωτογραφία) , παρακολούθησαν το σπουδαίο προπονητικό σεμινάριο για το άθλημα της κολύμβησης, που ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Σεπ. και ολοκληρώνεται σήμερα , στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Κύριοι ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Α. VORONTSOV, επικεφαλής προπονητής των Εθνικών ομάδων κολύμβησης της Σουηδίας και ο G. SOKOLOVAS, Αθλητικός επιστήμονας και Συνεργάτης της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης των ΗΠΑ και εργοφυσιολόγος του Μ. Phelps. (στη δεύτερη φωτογραφία με τον Άγγελο Σπαντούρο)

Αναφερόμενος ο Άγγελος Σπαντούρος στη προσφορά του σεμιναρίου , δήλωσε τα παρακάτω :

"... οι 24 ενότητες του σεμιναρίου, μας ενημέρωσαν για όλες τις εξελίξεις και κάλυψαν όλες τις μέχρι σήμερα ανάγκες στο χώρο της προπονητικής στη κολύμβηση. Πήραμε τις γνώσεις και μένει τώρα σε εμάς να μεταφέρουμε στους αθλητές μας και να εφαρμόσουμε σωστά , όλα όσα μάθαμε για να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα." 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com