Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τάκης Χριστόπουλος, προπονητής Τρίγλιας Ραφήνας "Συνεχίζουμε τη προσπάθεια να σώσουμε την ομάδα" (video με τις δηλώσεις των προπονητών Σ.Ορφανίδη (Ρόδου) και Τ. Χριστόπουλου (Τριγλίας Ραφήνας)

"Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, πράγματι ήταν κομβικής σημασίας αυτό το  ματς, όπως είχα πει πριν από μερικές ημέρες.
Μα μένει η πικρία της ισοπαλίας, Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι για τους λόγους που γνωρίζατε όλοι, το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δώσαμε δώρο στον αντίπαλο , σε κάποια σημεία του αγώνα και τα λάθη έγιναν και από έμπειρους παίκτες. Μπορούσε να είχε παραμείνει έτσι το σκορ (2-0), γιατί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιστεύω ότι ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα. Δεν έχω τίποτ' άλλο να πω συνεχίζουμε τη προσπάθεια να σώσουμε την ομάδα, βοηθώντας αυτά τα παιδιά να καταλάβουν τη Γ' Εθνική."

Τάκης Χριστόπουλος, προπονητής Τριγλίας Ραφήνας, μετά τον αγώνα με την Ρόδο

Δείτε τη συνέντευξη τύπου των προπονητών Σάββα Ορφανίδη (ΑΣ Ρόδος) και Τάκη Χριστόπουλου (Α.Ο. Τρίγλιας) στο παρακάτω video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com