Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου : Έγκριση κανονισμού , παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων.

Στα πεζοδρόμια εξασφαλίζεται ελεύθερος χώρος για την κίνηση των πεζών, πλάτους τουλάχιστον 1,50 μέτρων. Σε πεζοδρόμια μικρότερα των 2,00 μέτρων δεν παραχωρείται Κοινόχρηστος Χώρος.


Αντικείμενο του κανονισμού είναι η θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων, για τη χρήση των πλατειών, πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, που είτε διαρκώς είτε πρόσκαιρα, χαρακτηρίζονται και χρησιμοποιούνται ως κοινόχρηστοι χώροι, σε όλη την έκταση του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου.
Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι:

  • Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
  • Η βελτίωση της αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας των κοινοχρήστων χώρων.
  • Η ασφάλεια και προστασία της κίνησης των πεζών, και η διευκόλυνση της κίνησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) στους κοινόχρηστους χώρους.
  • Ο καθορισμός των όρων κυκλοφορίας των πεζών, δικύκλων και κάθε είδουςοχημάτων σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια και πλατείες.
  • Οι επιβαλλόμενες κυρώσεις στους παραβάτες.
Διαβάστε τον κανονισμό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com