Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών Βασίλης Σακελλαρίδης για την επίσκεψη του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας!

Με σχόλιο του στο enrafina.blogspot.gr, o Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών Βασίλης Σακελλαρίδης (στη φωτογραφία με τον Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο) , εκφράζει τα συναισθήματά του για την επίσκεψη του Συλλόγου των Τριγλιανών Ραφήνας , στη Νέα Τρίγλια.

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Βασίλη Σακελλαρίδη 


"Χαιρόμαστε γιατί νοιώσαμε πως μοιραστήκαμε μαζί σας αισθήματα χαράς και συγκίνησης στις ημέρες της παρουσίας σας στη Νέα Τρίγλια. Επιβεβαιώσαμε πως οι δεσμοί των Τριγλιανών είναι πολύ ισχυροί. Ας γίνουν τα ταξίδια αυτά θεσμός και ας προχωρήσουμε μαζί στην προσπάθειά της ανάδειξης της Τριγλιανής κληρονομιάς μας. Αφορά κυρίως τους νέους Τριγλιανούς και αποτελεί υποχρέωσή μας στους παλαιότερους Τριγλιανούς! 

Βασίλης Σακελλαρίδης
Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com