Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Και μετά μας φταίνε οι ξένοι......Εθνική αφασία....


Αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό του Μονάχου χαρακτηρίζουν οι εκεί Ελληνες τη 19η Οκτωβρίου 2016. Προχθές ελήφθη –με ψήφους 78 υπέρ και 2 κατά– η τελική απόφαση της Ολομέλειας του Δήμου Μονάχου υπέρ του γκρεμίσματος του ελληνικού σχολείου, όνειρο δεκαετιών του ελληνισμού στο Μόναχο." γράφει η χθεσινή Καθημερινή. Είναι πραγματικά απίστευτο, πώς επί 15 χρόνια, απο το 2001 που παρεχώρησε ο δήμος του Μονάχου το οικόπεδο στην ελλληνική κοινότητα για ανέγερση σχολείου, είναι απίστευτο πώς ακόμη το σχολείο βρίσκεται στην φάση σκελετού.
Και επειδή στα πολιτισμένα κράτη δεν επιτρέπονται οι σκελετοί να μολύνουν το τοπίο εσαεί όπως στο δικό μας, που σταματάμε πολλές φορές την οικοδόμηση αλλά αδιαφορούμε για τα επακόλουθα και έχουμε γεμίσει τη Χώρα παντού με σκελετούς, επειδή η Γερμανία συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη, ο σκελετός γκρεμίζεται. Μας έδωσαν 15 χρόνια διορία για να κτιστεί το σχολείο αλλά δυστυχώς καμία ελληνική κυβέρνηση δεν ανέλαβε να το ολοκληρώσει, χαρακτηριστικό φαινόμενο της ελληνικής αδιαφορίας.
ΥΓ1 Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε και τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν από τους εθνικούς πόρους που θα γίνουν και αυτά ερείπια μιας εθνικής αφασίας.
ΥΓ2 Αν είχαν δικαίωμα ψήφου οι Ελληνες του εξωτερικού, να δεις πώς θα τελείωνε το σχολείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com