Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Έκθεση Ζωγραφικής - Γλυπτικής Μονοκρούσος Ευστάθιος - Καβάσης Θεόδωρος

O Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. εγκαινιάζουν την Πέμπτη, 10  Νοεμβρίου 2016, την Έκθεση Ζωγραφικής-Γλυπτικής του ζωγράφου Ευστάθιου Μονοκρούσου και του γλύπτη Θεόδωρου Καβάση στις 19:00μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
«Τα γλυπτά του Καβάση θυμίζουν μάσκες θεάτρου με την εκφραστικότητα που αρμόζει στη θεατρική τελετουργία. Τα πρόσωπα εκφράζουν την ένταση των συναισθημάτων και ταυτόχρονα μια ποικιλία συναισθηματικών καταστάσεων που συγκινούν ιδιαίτερα το θεατή.  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εδώ έχουμε κλίμακες εντάσεων», αναφέρει η Ιστορικός Τέχνης κα Λαμπρινή Μπενάτση.
Τα τοπία του Μονοκρούσου, συνεχίζει η κα Μπενάτση, μας παραπέμπουν σε κήπους ονειρικούς στους οποίους κυριαρχεί η γυμνή γυναικεία μορφή. Η ανδρική μορφή είναι παρούσα, άλλοτε γυμνή και άλλοτε εν μέρει ενδεδυμένη και στραμμένη πλάτη στο θεατή. Στα έργα του Μονοκρούση ουσιαστικά προβάλλεται η έννοια του ερωτισμού μέσα από το αιώνιο δίπολο θηλυκό – ανδρικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου2016.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 8:30πμ - 14:30μμ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Αραφηνίδων Αλών & Ελλης Αλεξίου 19009, Ραφήνα
☎:   22940 26073
Φαξ: 22940 26315
@:    dopaprafina@yahoo.gr
FB: ΔΟΠΑΠ Δήμου Ραφήνας Πικερμίου
URL: www.dopap-rp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com